Adana Çiftçiler Birliği Yeni Yönetimi, Vali Büyük’ü Ziyaret Etti
27.03.2016
Geçtiğimiz günlerde yapılan 43. olağan genel kurul sonucunda Adana Çiftçiler Birliği Başkanlığı görevine getirilen Mutlu Doğru ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti.
Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı açıklamada, Adana Çiftçiler Birliği’nin Türk tarımındaki öncü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti. Mutlu Doğru, görevleri boyunca bölge ve ülke tarımının güçlenmesi, yaşanın sıkıntıların çözümlenmesi yolunda ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.
Vali Mustafa Büyük ise yaptığı konuşmada, Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutladı. Vali Büyük, "Her açıdan zengin potansiyeli ile dikkat çeken ve aynı zamanda bir tarım kenti olan Adana’mız ve bölgemizde, Adana Çiftçiler Birliği’nin değerli başkan ve yöneticilerinin tarımın gelişmesi açısından önemli ve yararlı çalışmalar yapacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.
Vali Mustafa Büyük’ün tebrik ettiği ve görevlerinde başarılar dilediği Adana Çiftçiler Birliği Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretleri, Adana, Çukurova ve ülke tarımının içinde bulunduğu durumun irdelenmesiyle sürdü.