Adana Çiftçiler Birliği yönetimi, Vali Demirtaş’ı ziyaret etti
15.07.2016
Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Bir süre önce Valiler Kararnamesi ile Adıyaman’dan Adana’ya atanan Vali Demirtaş, makamında kabul ettiği Çiftçiler Birliği yönetimine, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kendisinin de çiftçi kökenli bir aileden geldiğini belirten Demirtaş, bu yüzden tarımla çok ilgili olduğunu söyledi.
Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru da Vali Demirtaş’a “hayırlı olsun” dileklerini ileterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Türkiye’nin en önemli tarımsal üretim merkezlerinden Çukurova Bölgesi’nde yürütülen çiftçilik faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktaran Doğru, Vali Mahmut Demirtaş’a, Çiftçiler Birliğinin çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Doğru, Çiftçiler Birliğinin, tarımla ilgili her konuda Adana Valiliği ile iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduğunu kaydetti.