AK Parti’den Çiftçiler Birliği’ne ziyaret
11.11.2012
Ak Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, beraberindeki bir heyetle Adana Çiftçiler Birliği’ni ziyaret ederek, Başkan Behçet Homurlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Yağcı, bazı yönetim kurulu üyeleri ve partililerle yaptığı ziyaretteki konuşmasında, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin önemine dikkati çekerek, Adana Çiftçiler Birliği’nin de köklü geçmişi ile Türk tarımına ve çiftçisine çok önemli hizmetlerde bulunduğunu kaydetti.
Adana Çiftçiler Birliği'nin, 81 yıl önce, 1 Ekim 1930 tarihinde dernekler yasasına göre kurulmuş Türkiye'nin ilk çiftçi örgütü olduğunu belirten Çiftçiler Birliği Başkanı Behçet Homurlu ise, birliğin kurulduğu günden bugüne kadar tarım sektörünün sesi olmayı hedeflediğini bildirdi.
Ziyarette, Çiftçiler Birliği İkinci Başkanı Mutlu Doğru,  genel sekreter OanaÇorat, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Bülent Özekici, Nevzat Arman ve Sinem Özkan Başlamışlı da hazır bulundu.