Çiftçiler Birliği yönetimi, Vali Demirtaş’ı ziyaret etti
5.04.2018
Göreve yeniden seçilen Çiftçiler Birliği yönetimi, Vali Demirtaş’ı ziyaret etti ADANA/ Adana Çiftçiler Birliği’nin 44’üncü Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Mutlu Doğru ve yeni yönetim kurulu Vali Mahmut Demirtaş’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Doğru ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Bülent Özekici, Oana Çorat, H.Avni Özşahin, Mehmet Yücel Ener, Sinem Özkan Başlamışlı, Cabbar Sekman, Ali Homurlu, Ahmet Yasin Milli, Mehmet Özler ve Caner Özkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip görevlerinde başarılar dileyen Vali Demirtaş, sivil toplum kuruluşları ile diyaloglarını daima sürdüreceklerini ifade etti.

Tarımda yeni üretim sezonunda meyve ve sebzenin genel durumu, Adana’da muz ve tarla balıkçılığı gibi alternatif tarım ürünlerinin değerlendirildiği görüşmede Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, kabullerinden dolayı Vali Demirtaş’a teşekkür etti.